Menu   Email


 

Välkomna till vår värld på Backagården!

Gårdsbutiken med lamm upfödda på enbart gräs, bruna ägg från frigående höns, grå lammskinn från Gotlandsfår, charkuteri och massor av andra godsaker.

Certifierat mathantverk

Certifierat mathantverk 

Vårt lammkött och de flesta av våra charkuterier är nu certifierat Mathantverk!
Läs mer om Eldrimner

 

RÖKNING AV KÖTT

Vi tar nu emot rökning av styckdetaljer.
Priset är 70:- per kilo inlämnad vikt. (Minimidebitering: 70:-)
I priset ingår saltning av köttet. Önskar ni vaccpackning och nätning debiterar vi 10:- per kilo.
Köttet kan vara fryst eller färskt vid inlämning.
Urbening enligt säskild prislista.

 

Öppettider i butiken

Vardagar efter kl. 10.00
Lö - Söndag efter kl. 11.00 med undantag för marknadshelger

Tacka med lamm

.

Kursvecka igen för personalen

Under v.14 kommer Uffe att vara På Eldrimner i Ås igen för att gå en fördjupningskurs i charkuteri.
Denna gång handlar det om värmebehandlad chark.

Ingrid är på plats på gården så butiken är igång som vanligt.

Uppdatera er på vår Facebooksida, Klicka HÄR!

 

PÅSKMARKNAD PÅ SPIKEN, Kållandsö, Lidköping

I år kör vi påskmarknad på Spiken då det inte blir någon marknad i Haga p.g.a. ombyggnad av torget.
Markanden går av stapeln den 13-14 april.
VÄLKOMNA!

Uppdatera er på vår Facebooksida, Klicka HÄR!

 

MARKNAD HÖTORGET SKARA

Premiärmarknaden på Hötorget  den 27 april!

Uppdatera er på vår Facebooksida, Klicka HÄR!

 

BONNNAMARKNAD, Tre Älgar Grästorp

Bonnamarknaden är slut för denna säsong

Uppdatera er på vår Facebooksida, Klicka HÄR!

 

Matblogg

Nu finns ett reportage från Backagården på matbloggen "Torbjörns Tips"! Torbjörn har skapat en intressant och trevlig blogg  om hans resa i maten och vinets kölvatten. Vintips fås också då Torbjörn är utbildad sommelier.

Torbjörns tips -- Mat och vinblogg

 

Backagården -The Movie



"Always Buzy", 7 månader tränar vallning



Live från fårhuset.
Klicka på bilden nedan så öppnas länken!

Länkbild till Live från fårhuset